Attefallshus för företagare i Stockholm

Ett attefallshus i Stockholm är inte enbart en komplementbyggnad där du kan husera besökare utan också en byggnad som företag kan ha nytta av i verksamheten.

Nagelskulptris, massör, författare, konstnär, importör, bilreparatör, hyresvärd. Vilket företag du än har så kan ett attefallshus vara något som du kan dra nytta av i din verksamhet. Och idag är det många som har hittat sätt att inte bara nyttja ytorna på utan även att tjäna pengar på ytorna i sin verksamhet.

Ett attefallshus går att inreda precis så som du själv önskar dig. Men om du bara går ut på marknaden och söker upp hus av detta slag så är de oftast inredda för att bebos, under kortare eller längre tid. Därför är de också perfekta för den som vill tjäna lite extra pengar på uthyrning under sommarperioden eller under hela året.

Kontor och lager i ett attefallshus

Den som redan har ett hus och en tillräckligt stor tomt, kan ofta lockas av att bygga något av alla prisvärda attefallshus som finns på marknaden i Stockholm. Det är en extra yta som snabbt kan betala sig om du har eget företag och behov av ytor i ditt hem, kanske som lager eller för kundbesök.

Idag är det många som exempelvis använder sin attefallare till behandlingar som frisör, massör, nagelskulptris, kiropraktor, fotvårdare med mera. Men det fungerar precis lika bra för den som vill ha en byggnad som kontor eller för att utöva sin konst inom måleri, skulptering eller keramik.

25 Jul 2023