Besök en biltvätt i Stockholm

Då och då händer det att du besöker en biltvätt för att snygga till din bil och idag finns det många olika slags koncept att välja bland i Stockholm.

En gång i tiden var det vanligt att passera ett villaområde och se hur ägarna stod på uppfarten och tvättade sina bilar. Det var också något som många barn hade som koncept när de ville dryga ut sin veckopeng. För att tvätta bilen var något som var ganska enkelt men som ändå många bilägare ville slippa.

Idag har miljötänket slagit igenom och information har gått ut där det finns starka rekommendationer att använda en biltvätt istället för att tvätta bilen hemma. Det beror på alla miljöfarliga ämnen som försvinner ner i marken, om du inte använder dig av de brunnar med reningssystem som finns på organiserade biltvättar.

Biltvätt enligt dina önskemål

Om du har bestämt dig för att besöka en biltvätt i Stockholm så finns det många olika koncept att välja bland. Vill du tvätta bilen själv så finns det lite enklare varianter som dessutom är billigare. Men du kan även välja att köra in bilen i en biltvätt där du kan sitta och njuta medan maskiner rengör din bil.

Vill du gå ännu ett steg längre så finns det även möjlighet att lämna in din bil för att få den tvättad. Något som kan ske när du samtidigt betalar för en rekonditionering eller utför en service på din bil. Så det finns flera olika sätt du kan välja bland.

14 Jun 2023