Bilskrot i Stockholm tar emot din bil

Bilskroten kan du åka till vare sig du ska skrota en bil, eller om du behöver köpa bildelar. I Stockholm hittar du bilskrotar som även kan hämta din bil.

Har du en bil som av någon anledning inte längre funkar? Det är inte hållbart att bara ha den ståendes. Bor du inne i Stockholm stad, betalar du antagligen för parkeringen. I annat fall står den bara och tar onödig plats och förorenar marken. Är bilen i obrukbart skick, så är det bättre att lämna iväg den till en bilskrot.

Idag är det enkelt att lämna iväg sin bil till bilskroten. Har bilen alla delarna kvar, kan du även få en slant för det. Det är alltid bra att kolla upp det innan, då det även finns de som vill ha betalt för att ta emot bilen. Om du får betalt beror det givetvis på vilken bil det är och hur pass ny den är.

Hur funkar det på bilskroten?

När din bil har kommit in till bilskroten, så tar de hand om de delarna som är i bra skick. Det är sådant som sedan andra människor kan komma in och köpa som reservdelar. Resterna av bilen tas hand om på ett miljövänligt sätt.

För att kunna skrota bilen i Stockholm måste alla ägarpapper vara påskrivna och lämnas till dem. De kan hämta upp bilen kostnadsfritt inom rimligt avstånd. Ta kontakt med dem för att fråga dem om de kan göra det för dig.

5 Mar 2023