Boka flyttstädning i Stockholm och skippa stressen

Först väntar man på svar om man fått den nya bostaden. När det gått i lås går det snabbt. Istället för att stressa med flytten kan en firma med flyttstädning i Stockholm vara till hjälp.

Att vara duktig och klara allting själv är inte alltid bäst. Visst finns det slantar att spara, men till vilket pris?

När Bertil och Ann-Louise bestämt sig för att sälja huset och flytta till en lägenhet i centrum insåg de hur mycket saker de sparat. I varje vrå på loftet, ute i förrådet och på alla andra möjliga och omöjliga ställen låg det saker. Mycket var skräp men det fanns en hel del bra saker också. Sakerna sorterades efter om de skulle slängas, ges till barnen eller säljas på en loppis de tänkt ha på gården.

Och det var bara början. Sedan skulle huset på sju rum och kök städas. Då tog det stopp för Ann-Louise. Hon deklarerade högt och ljudligt att nu orkade hon inte mer. Hon ångrade att hon tackat nej till barnens hjälp.

Flyttstädning den bästa presenten

Lena, äldsta dottern, hade insett att föräldrarna inte skulle orka. Därför hade hon kontaktat en gammal kollega som jobbade på en städfirma i stan. Han hjälpte henne att boka flyttstädning i Stockholm en dag efter att flyttlasset gått iväg. Allt för att barnen skulle hinna fixa lite småsaker. Föräldrarna hade de bokat in på en spavistelse för att få dem ur vägen, men det visste Bertil och Ann-Louise inget om. Det skulle ta tid att städa hela huset för att inte tala om alla fönster som skulle putsas. Priset skulle bli därefter men tack vare rutavdraget var det ändå värt varje krona.

Vad ingår i tjänsten

Skåp, garderober, hyllor och lådor städas ur. Väggar dammas av. Ventiler rengörs. Badrumsväggar torkas av och toalett samt handfat städas. Golvbrunnar rensas och rör torkas av. Finns tvättmaskin och torkskåp torkas de av både in och utvändigt. I köket görs både ugn och spis rent samt kyl och frys. Det är bara några av tjänsterna som ingår. Det kan skilja sig lite på olika firmor.

Genom barnens fina present slapp paret att göra alla dessa sysslor själva. Något som hade tagit betydligt längre tid för dem än för proffsen som arbetade på städfirman. Nu kunde de istället packa upp i nya lägenheten. Ta en kopp kaffe på den stora balkongen när de behövde pusta ut en stund.

1 Sep 2021