Dags att skrota bilen i Stockholm

För oss som inte får en kick av att täcka tomtytan med gamla bilar är det smart att skrota bilen i Stockholm. Vinst för miljön och du får mer gräs att klippa.

Vissa tycker att ett rostande bilvrak är den bästa utedekoration trädgården kan ha. Kontrasten mellan brunorange bilplåt och äppelblom kan upplevas som bedårande. Högst troligt håller ingen av grannarna med och det kan hända - tro det eller ej - att övrig släkt och vänner håller med, fast i tystnad.

Du kommer inte att behöva delarna du tänkt från den där Dacian från 1984. Det är bara en omöjlig dröm du har. I själva verket kommer bilen bara stå där, degenerera mer och mer och till sist övergå i dina barns ägo när du försvinner från denna jord. Arvingarna kommer inte att tacka dig, heller.

Var stark i kropp och själ och skrota bilen

En gammal bil utgör oftast en pågående miljökatastrof i miniformat. Risken att diverse mindre trevliga vätskor läcker blir större för varje dag. Genom att använda bilskrotning i Stockholm kan du istället bli hela kvarterets hjälte och höja marknadsvärdet på hela områdets fastigheter bara genom att lyfta luren och säga de magiska orden till en bildemontering.

En kompetent och modern bilskrot tar hand om din bil, effektivt och miljövänligt och oftast kostnadsfritt för dig. Vätskor tas om hand och deponeras, olika metaller sorteras och återvinns. En del motordelar kan renoveras och återanvändas medan annat skrotas. Gör slag i saken redan idag och få tomten städad på köpet.

14 Sep 2022