En alert mäklare i Strängnäs

Be din mäklare i Strängnäs att hålla koll på om din önskebostad kommer in till försäljning. Du har kanske en gedigen kravlista, och plötsligt får du träff.

Det är många som tittar på hus, men kanske tvekar de inför att verkligen lägga ett seriöst bud. En husaffär är en stor ekonomisk händelse, och det gäller att tänka sig för och välja med omsorg. Du kanske vill ha ett hus som ser ut på ett visst sätt eller som ligger nära en viss skola. En alert fastighetsmäklare i Strängnäs kan hjälpa dig.

Ibland får du förstås kompromissa, och ett bra läge med en bra planlösning kan vara helt rätt alternativ även om du får gå ett kvarter extra för att komma till busshållplatsen. Första början är i alla fall att det blir en visning, och när du har gått på den har du många intryck att bearbeta.

Mäklaren har visningar ofta

Faktum är att folk ofta går på visningar av ren nyfikenhet, så även om det finns många spekulanter är det inte säkert att de är så allvarliga konkurrenter till dig. Har du tur får du chansen att köpa. Om du blir överbjuden har mäklaren flera visningar längre fram, så det dyker alltid upp något.

Ekonomin är viktig när du bjuder på ett hus. Mäklaren har i uppgift att kontrollera att budgivaren har betalningsförmåga. Ett lånelöfte måste gälla, annars stannar hela affären upp. Har du precis sålt en bostad har du ett bra läge när du ska köpa en ny.

7 Nov 2022