En bilskrot i Södertälje tar hand om din gamla bil

En bilskrot i Södertälje hämtar gamla uttjänta bilar. De återanvänder många delar och återvinner materialet i andra. Miljön är i fokus för denna service.

Den som har liten budget kan kanske inte kan ta så mycket hänsyn till att en gammal bil släpper ut mycket mer koldioxid än en ny bil. Det blir lätt så att man kör tills bilen brakar ihop. Service är inte att tänka på och man kör vidare på hoppet att inte polisen ska stoppa en och upptäcka hur slitna däcken är.

Förr eller senare har bilen dock nått vägs ände, både bokstavligt och bildligt talat. Har man gott om plats hemma i Södertälje så är det då risk att bilen blir stående och förvandlas till skrothög. Rosten sprids och rutorna spricker. Bilen förvandlas till en stående miljöfara, och i värsta fall också en fara för barn som leker i den.

Kontakta en bilskrot i Södertälje

Men det behöver inte bli så. Du kan enkelt få utfört bilskrotning i Södertälje. Det är bara att boka upphämtning, så kommer de och tar hand om skrotbilen. Den statliga skrotningspremien avskaffades för länge sedan, men det är åtminstone avgiftsfritt att skrota bilen om den inte är alltför gammal.

Vätskorna töms ur bilen och tas om hand så att de inte kommer att utgöra en miljöfara. Många delar kan säljas som reservdelar. Det mesta av det som inte kan återanvändas går till återvinning av material. På så sätt kan din gamla bil få ett nytt liv i en annan form.

26 Jul 2022