En cateringfirma kan vara till hjälp även för festfixare

Ibland kör det ihop sig även om man planerat väl. Då kan det vara skönt att veta att man kan ta hjälp av en cateringfirma. De kan leverera både mat och fika.

Katarina var i full fart med att arrangera Sixtens sjuttioårsdag. Hon hade planerat i månader och ville att allt skulle bli perfekt. Det var fortfarande gott om tid att handla till mat och fika, något hon inte börjat med ännu. Baka skulle hon göra följande helg. Bottnar skulle förvandlas till matiga och söta tårtor.

Det var nu måndag och en fullspäckad arbets- och festfixarvecka var att vänta. När det var dags för jobb satte hon på sig arbetsskorna. Utan att hon visste hur det gått till låg hon plötsligt på rygg på det nypolerade golvet, och det smärtade i högerarmen.

Proffsig cateringfirma fick rycka in

Nu satt det ett stort gips på Katarinas brutna arm. Alla planer hade gått om intet. Hon som ville göra allt för att farbrodern skulle firas ordentligt. Men att baka med den här armen var inte möjligt. En väninna hade berättat om en cateringfirma i stan som var jättebra och säkert kunde hjälpa.

Efter att ha pratat med den cateringfirma som rekommenderats hade hon till sin glädje bokat just den smörgåstårta som var Sixtens favorit. Dessutom skulle de ordna med både gräddtårta, bullar och några sorters kakor. Det skulle inte bli Katarinas specialare, men det kunde hon leva med. Det viktigaste var att Sixten skulle firas och att han fick sina favoriter. Mer om cateringfirmor här: https://www.cateringfirman.se/ 

25 Jan 2023