Företagslarm för säkerhets skull

Kanske tycker man att det inte behövs. Att det inte är mycket brottslighet i närheten. Men för att kunna sova lugnt kan ett företagslarm vara skönt att ha.

När Eva såg sig i spegeln möttes hon av ett trött ansikte med påsar under ögonen. Hon kunde inte förstå varför hon sov så dåligt. Hon jobbade inte för mycket och hade inget hon oroade sig för. Barnen hade det bra och deras ekonomi var bättre än mångas. Kanske åt hon bara för sent på kvällen.

Hennes två anställda började bli oroliga och frågade henne rakt ute en dag när hon kom till jobbet. Hon berättade att hon hade sovit dåligt men inte visste varför. Den ena frågade om det kunde vara för informationen de fått för några veckor sedan, då en kille från ett säkerhetsföretag hade hållit en föreläsning de gått på.

Företagslarm ger bättre sömn

Eva svarade att hon inte trodde det, men ändå följde orden henne under hela dagen och kvällen. Nästa dag beslutade hon sig för att kontakta föreläsaren som arbetade med att sälja företagslarm. Bara för att höra vad han erbjöd, sade hon sig själv. Denne kunde komma till henne redan följande dag.

Det online-baserade företaget där hon sålde bokföringstjänster var inte stort. Trots det tyckte Anders, som säljaren hette, att det var en god idé med larm. Det skulle både ge trygghet och minska försäkringspremierna hon hade på företaget. Några veckor senare installerades larmet och som genom ren magi sov Eva plötsligt gott varje natt. Hennes personal hade haft rätt trots allt. Mer information kring företagslarm hittar du här: företagslarm.nu

10 Feb 2023