Glöm inte bilservice i Göteborg

Det är lätt att köra dag efter dag och glömma att bilen behöver tas om hand. Att lämna på bilservice i Göteborg kan förhindra att oförutsedda saker händer.

Kristian hade en relativt ny bil som han var nöjd med. Som många andra var han noga med att göra bilservice i Göteborg en gång om året. Allt för att ögonstenen skulle hålla och värdet inte sjunka allt för fort om han ville byta bil. Viktigaste var ändå säkerheten. Att bromsar och annat fungerade så att han inte utsatte sin familj eller andra trafikanter för fara.

Senaste halvåret hade Kristian ett nytt jobb som säljare och använde sin egen bil. En dag när han var ute på jobb började en lampa lysa på panelen. Den sade att det var dags att serva bilen.

Bilservice i Göteborg hjälpte direkt

Kristian förstod absolut ingenting. Han hade flera månader kvar till nästa service. Var det något som var fel? Förbryllad tog han vägen förbi bilfirman på hemvägen. De förklarade att när man kört ett visst antal mil bör den servas. Då han tidigare inte kört så mycket hade en årlig service räckt. Men med alla de extra milen på vägarna kom mera slitage och därför större servicebehov.

När Kristian fick det förklarat lät det självklart. Nu mer än någonsin var det viktigt att bilen fungerade bra annars kunde det bli problem på jobbet. Bilverkstaden hade tid redan om några dagar och Kristian var tacksam att det inte hade varit något fel på bilen utan endast en viktig påminnelse.

26 Apr 2022