Golvslipning för dig som arbetar i Stockholm

Golvslipning kan vara ett bra jobb om du vill arbeta i Stockholm. Här finns det gott om golv som vill komma fram under mattor som dolt dem under lång tid.

Om du har turen att bo i ett hus där det finns gamla plastgolv, kan du var den lycklige ägaren till ett gediget trägolv. Genom att riva bort plastmattan och plocka fram ett gediget trägolv har du verkligen vunnit högsta vinsten. Ett furugolv av den kalibern kan du slipa så länge du lever.

Du kan låta stärka ditt golv efter det är slipat genom att olja in det. Då blir det mjukt och trevligt mot dina trampdynor. Finns det många små fötter med mycket spring i benen och en förmåga att glömma ta av sig skor, kan en lackering av golvet vara ett bättre alternativ. Fråga din golvslipare i Stockholm om råd.

Golvslipning är ett bra jobb i Stockholm

Du som jobbar med golvslipning i Stockholm bör alltså ha på fötterna både när det gäller att föra en slipmaskin, men även när det gäller hur golvytor kan behandlas efteråt. Att köra en golvslipningsmaskin över alla golv och lister medför att du måste var stadig på handen.

Du behöver också vara duktig på att byta slippapper vid rätt tid och ta dig in i alla hörn och skrymslen. Till det kan det behövas både en och två maskiner. Viktigt är också att du har rätt utrustning på dig så du inte får för mycket slipdamm ner i lungorna.

5 Mar 2023