Golvslipning på schemat i Stockholm

Äntligen skulle man lägga helgen på en golvslipning. En åtgärd som skulle ta hemmet i Stockholm till högre höjder. Men visade sig sluta annorlunda än planen.

Hur svårt kan det vara att slipa ett golv? Tonläget runt frukostbordet i villan i Stockholm hade varit mycket positivt och högt, när man hade bestämt sig för att äntligen fixa till det där slitna golvet i vardagsrummet. Och av alla i familjen var det endast det äldsta syskonet som var lite mer försiktigt positiv, efter vad som hände när uppdraget hade handlat om tapetsering.

Efter tre försök med sneda tapeter hade man fått tillkalla ett proffs, och nu låg det en känsla i luften som lutade åt att samma sak skulle hända. Denna gång med golvslipning. Men eftersom familjen var så positiva så valde barnet att låta saker och ting rulla på. Om inte annat blev det ju något att skratta åt senare.

Uppdrag: golvslipning i Stockholm

Det tog inte lång tid, efter att maskinen hade hämtats hem, förrän hela familjen började ana oråd. För det var som att maskinen var vid liv och hade en egen vilja, som mer gick ut på att komma så fort som möjligt in i ett hörn och stanna där.

Efter bara några timmars försök, där alla i familjen fick göra sin insats, så gav man till slut upp. Det kändes roligare att ta fram ett pussel och på måndag ringa ett företag som jobbar med golvslipning i Stockholm. Ett beslut som visade sig framgångsrikt.

26 Mar 2023