Hänvisningsskyltar visar vägen i vardagen

Att följa skyltar är ett lätt sätt att hitta vägen dit man ska. Det finns skyltar för alla tillfällen och möjligheter. Med hänvisningsskyltar kan man hänvisa personer så de kommer rätt.

Som förälder kan man bli tokig hemma. Kläder ligger på alla möjliga och omöjliga ställen runt om hemmet – utom i tvättkorgen där de borde vara. Leksaker högt och lågt, och vad föräldern säger när man trampar på lego, det är inget som ska nämnas här.

Ibland känns det som om man borde köpa en trisslott varje gång den smutsiga disken lyckas hamna i diskmaskinen. Det kanske inte vore så dum idé faktiskt, då har man ju chans att vinna en del pengar. Pengarna kan man sedan investera i olika hänvisningsskyltar i hemmet.

Hänvisningsskyltar för hemmets viktiga funktioner

När man kommer innanför dörren finns det en skylt som hänvisar till att hänga upp jackan och lägga cykelhjälmen på rätt plats. Nästa steg är skylten med att tvätta händerna noga som man lärt sig under COVID-19-pandemin. Allt för att hålla magsjuka och andra baciller borta. Runt om i huset kan man sedan sätta upp skyltar efter behov.

En skylt som hänvisar var man ska vädra stinkande träningskläder. Skylten till tvättkorgen får man absolut inte glömma! Även utanför huset kan det behövas en skylt som visar var soptunnan står. Fast, å andra sidan, vinner man mycket pengar på trisslotten finns det andra alternativ. Ett alternativ är att anlita en städfirma istället som gör att hemmet alltid är städat och fint.

6 Oct 2021