Hitta ditt drömjobb med arbetsförmedlingens tjänst rusta och matcha

Arbetslöshet kan vara en tuff tid för många människor, men det finns hjälp att få. Arbetsförmedlingens tjänst "rusta och matcha" kan ge dig möjligheten att hitta ditt drömjobb. Genom att förbereda dig ordentligt och lära dig färdigheter som du kommer att ha nytta av kan du förbättra dina chanser att lyckas i arbetslivet. Läs vidare för att ta reda på hur denna tjänst kan hjälpa dig.

Få rätt hjälp med rusta och matcha i Uppsala

Istället för att spendera timmar på att söka efter jobb som du inte är kvalificerad för, kan du använda arbetsförmedlingens tjänst rusta och matcha för att förvärva kunskaper och färdigheter som kan hjälpa dig att få jobbet du vill ha. Rusta och matcha i Uppsala ger dig målinriktad hjälp, inklusive möjlighet att lära dig hur du ska lyckas på jobbintervjuer. Du kommer också att få nya kontakter och möjlighet att göra studiebesök på arbetsplatser för att förstå vad som krävs i olika branscher.

Bli förberedd för jobbsökning

Rusta och matcha är utformad för att ge dig den bästa förberedelsen inför jobbsökning. Genom att lära dig hur du ska presentera dig själv på ett effektivt sätt och bygga ditt nätverk, kommer du att ha bättre chanser att hitta ett jobb som passar dig. Tjänsten hjälper dig också att identifiera dina styrkor och svagheter, så att du kan fokusera på att utveckla de färdigheter som arbetsgivare söker efter.

Matchas med rätt jobb

När du har lärt dig alla de nödvändiga färdigheterna och är redo att hitta jobbet som passar dig bäst, kommer rusta och matcha att hjälpa dig att matcha med lämpliga jobb. Detta kan hjälpa dig att hitta ett jobb som passar din bakgrund, dina färdigheter och dina karriärmål. Genom att använda denna tjänst kommer du att ha en konkurrensfördel gentemot andra sökande och öka dina chanser att få ditt drömjobb.

12 May 2023