Hundfoder – att hitta det bästa för hunden till lågt pris

Man vill hitta den bästa hundmaten till sin fyrbenta vän, men det betyder inte alltid att det måste vara den dyraste. När en butik gjort ett urval av hundfoder så blir det lättare att välja.

Fördelen med att köpa torrfoder till sin hund är att man kan ha en stor påse eller säck stående hemma och man behöver inte tänka på att köpa nytt hela tiden. Torrfoder håller sig fräscht länge och det är bra för hundens tänder att knapra på de torra bitarna. Självklart har man en skål med friskt vatten stående bredvid matskålen som hunden kan dricka när den ätit färdigt.

Hundfoder från Rusta innehåller allt som hunden behöver, det är fina och bra ingredienser i det. Hundmaten är gjord av färska råvaror, och tittar man närmare på innehållsförteckningen så är det rena lyxmenyn. Lax, anka, lamm eller oxkött blandat med grönsaker. Till detta blir det ris, potatis eller säd.

All den näring en hund behöver finns i prisvärt hundfoder från Rusta

När en butik valt att satsa på vissa hundfoder kan de hålla priserna nere men ändå hålla hög kvalitet på produkterna. Man kan köpa stora säckar med torrfoder, men där finns också våtfoder som kan vara trevligt att variera hundens kost med.

Mat en till två gånger om dagen räcker för en vuxen hund. Aktiva hundar, hundar med känslig mage eller de som kastrerats behöver speciellt foder och det kan man hitta i urvalet hos Rusta.

28 Feb 2022