I lust och i nöd med låssmed i Göteborg

Vi är inte alltid desperata men när det händer är en låssmed i Göteborg det vi behöver. Andra gånger vill vi bara tillverka egen nyckel till den vi valt att dela bostad med. Vilket gäller dig?

Den som är riktigt lyckligt lottad får både bo på Sveriges framsida och ha en egen bostad. Nu är ju staden så vacker och trevlig att man sällan behöver vara hemma för att känna sig helt nöjd. Med tillgång till andlöst vacker natur och oändligt många trevliga uteställen är man gärna utomhus i Göteborg.

Sen är det ju tyvärr så, att alla emellanåt behöver besöka hemmet. Vissa måltider intas med fördel på denna plats, tvätt och annat måste skötas, och sover man inte hos någon annan behöver man sova i sin egen säng. Och då behöver man sin hemnyckel.

Den populära låssmeden ställer upp

När hemnyckeln som genom någon illasinnad magikers konster bara försvunnit efter utekvällen, finns det ett nummer att ringa. Efter en stund kommer du att se ett briljant vitt sken i natten, och det kommer från billyktorna på låssmedens räddningsfordon. Det betyder att du kommer att kunna sova tryggt även i natt.

När hemnyckeln beter sig väldigt illa på egen hand och bestämmer sig för spontan celldelning i dörrlåset och du med chockad min har en halv nyckel i näven? Jo, även då är låssmeden din trognaste supporter. Strax får du låset bytt och nya nycklar – förutsatt att det är du som bor i den aktuella bostaden. Läs mer om låssmeden på denna hemsida: låssmedgöteborg.com

26 Feb 2022