Klart din pensionärsförening ska hyra buss i Uppsala

Att hyra buss i Uppsala är perfekt för den pensionärsförening som tänkt åka på utflykt till stadens kulturminnesmärken. Eller på en helt annan typ av resa.

Tidigare har du och dina vänner kanske aldrig sett på er själva som särskilt gamla. Ung för evigt, eller hur? Men så helt plötsligt var ni en så kallad riskgrupp allihopa, som behövde isolera er och hålla er instängda i era hem. Inte konstigt att det sätter sina spår – känslan inför att åka kollektivt blir kanske aldrig densamma igen.

Men självklart ska din pensionärsförening åka på utflykt. Istället för att trängas med en massa andra människor i kollektivtrafiken kan ni hyra en egen buss som tar er dit ni vill i Uppsala. Då slipper ni blanda baciller med studenterna, och känna er trygga och lugna bland vaccinerade och likasinnade vänner.

Tacksamt för pensionärer att hyra buss i Uppsala

De företag som erbjuder bussuthyrning i Uppsala kommer ta emot er beställning med glädje. De flesta tror nämligen att pensionärer är ett stillsamt släkte som inte ställer till med något besvär. Och det kanske de har rätt i. Men de kan också ha helt uppåt väggarna fel.

Bara för att ni är en pensionärsförening behöver ni inte åka på en lugn liten bussresa med guide till Uppsalas kulturminnesmärken. Ni kanske har siktet inställt på en riktig partytripp i sextiotalets tecken. Det vet bara ni. Och det behöver ni faktiskt inte tala om för den som hyr ut bussen. Se bara till att städa ordentligt efter er.

16 May 2022