Konstis sparar på resurser

Om du vill ha en helt perfekt is men också vill spara på miljön och underhållet så är det en konstis som kan passa för dig. Här kommer några fakta om konstis.

Hur många bandymatcher har inte blivit inställda på grund av plusgrader? Hur många gånger har du inte suttit och frusit dig förtvivlad när barnen har tränat ishockey eller konståkning i någon iskall och dragig ishall? Och hur dyrt är det inte att hålla isen frusen och perfekt?

Idag är det viktigare än någonsin att ha fritidsaktiviteter som fungerar på ett smidigt sätt. För att inte tala om hur viktigt det är att spara på miljön och jordens resurser. Därför har det tagits fram en produkt som gör att aktiviteterna på is alltid går att genomföra både inomhus och utomhus. Och att underhållet är billigt och enkelt. Det heter konstis och är en syntetisk is.

Lätt och smidigt med konstis

När du tänker på konstis så kan det vara lätt att låta tankarna gå till någon konstig plastskiva som knappt går att framföra skridskor på. Men dagens konstis är så pass bra att du knappt vet om att det inte är is som du åker runt på. Till och med så pass bra att det är enklare att åka på än vanlig is, som lättare kan få en knagglig yta.

Även montaget och underhållet är enkelt när det handlar om konstis. Därför är det många fler som har råd att satsa på isbanor av olika slag. Både inomhus och utomhus.

Läs mer om konstis på https://www.konstis.se.

10 Jun 2023