Lämna över försäljningen till mäklare i Sollentuna

Vill du ha en enkel och smidig försäljning av din bostad? Då ska du vända dig till en mäklare i Sollentuna som känner till området, de gör affären enklare.

Det var dags för Tim att testa nya saker i livet. Han hade bott i samma lägenhet nu i flera år och började tröttna. Inte för att staden i sig var tråkig, utan för att det inte fanns något att göra i lägenheten. Tim ville ta på sig en bostad som hade lite renoveringsbehov, för att sedan stanna där i några år tills han blev uttråkad igen.

Detta var något Tim hade gjort några gånger förut, så han kunde redan hela processen. Därför var han inte sen med att kontakta en mäklare. Hans önskan var att mäklaren skulle ta hand om och planera det mesta inom försäljningen. Samtidigt som han kollade efter nya guldkorn där ute.

Värderat och klart med mäklare

Tim hade köpt sin lägenhet till en lägre summa, då det var mycket att göra ordning på den. Nu var den verkligen i toppskick och helt nyrenoverad. Så att värdera bostad i Sollentuna såg Tim mycket fram emot, dessutom var den kostnadsfri, vilket var ett stort plus.

När bostaden var värderad börjades arbetet med den. Annons skulle skrivas, bostaden skulle stylas och sedan skulle en annons ut. Allt detta lät han mäklaren göra åt honom som hade koll på hur de skulle skriva en annons och beskriva området. Tim hade ganska bra kontakter själv och delade aktivt sin annons.

8 Apr 2023