Mäklare hjälpte att sälja i Farsta

Att jämföra vad grannarna fått för sina lägenheter kan leda till besvikelse. Allt sitter i detaljerna. Därför är det bra att ta hjälp av en mäklare i Farsta.

Kristin hade haft fyra olika sällskap som varit och tittat på lägenheten. Alla tyckte att hennes utgångspris var för högt. Men hur kunde det vara det när andra lägenheter i huset gått för mycket mer? Hon kunde inte förstå vad hon gjorde för fel. Visst var den lite sliten men det var därför hon lagt sig lite under i pris.

Hennes mamma föreslog att hon skulle ta dit en mäklare för att få en värdering och även hjälp med försäljningen. Sagt och gjort. Kristin kontaktade en mäklare i Farsta och förklarade sitt problem. Mäklaren kom på hembesök och kunde genast, enligt henne själv, se varför intressenterna tvekade att köpa lägenheten.

Mäklare kunde sitt jobb

Hennes mäklare från Farsta visade sig vara en bra investering. Hon förklarade hur Kristin med enkla medel kunde göra lägenheten mer säljbar. Sovrummet som var rosa och köket som hade en orange färg kunde hon måla vita för att öppna upp. Så skulle hon ta bort alla sina personliga saker och ställa ut lite snittblommor och frukt.

När mäklaren kom nästa gång nickade hon nöjt åt jobbet Kristin gjort. Hon gav henne beröm och sa att de nu var redo att sälja bostad i Farsta. Några nya bilder lades ut på mäklarens hemsida och vips så var det tio personer som ville se hennes hem. Kristin kände på sig att det här skulle gå bra och kunde lugnt lämna över till mäklaren.

13 Mar 2023