När avskedets stund är inne

Är det dags att sälja din bil? Vill du veta hur mycket du kan få för bilen om du säljer den rakt av? Blir det mer pengar om du samtidigt köper en ny? Finns det någon bra bilköpare i din närhet?

En vacker dag kommer insikten farande och du vet att det är dags att ta farväl av den bil du äger. Kanske har den tjänat dig länge, eller så har ni ett mindre bra förhållande och bilen krånglar mest varje dag. Då finns det ingen återvändo eller pardon. Det är försäljning som gäller. Efter det beslutet är det bara att hitta en lämplig plats där du kan lämna in den till försäljning eller i alla fall få en riktlinje på hur mycket du kan få för den. Sedan kan du börja drömma om en ny bil.

Nära eller långt bort

Det kan vara känsligt att sälja sin bil och handla en ny om du bor på en liten ort. Så vart vänder du dig för att få den såld om du inte själv vill gå in på nätet och försöka där? Har du tänkt på att det kan finnas en firma som köper din bil i Göteborg? Det handlar inte alltid om att du ska bo i närheten. Du kan bo var som helst. Ta bara en semesterdag eller två och kika in på några olika bilfirmor eller verkstäder. Då kan du få visa upp din bil och få den bedömd av kunnig och erfaren personal.

19 Jun 2021