Noggrann golvslipning i Göteborg

En idé istället för att byta trägolv är att slipa. När man beställer golvslipning kan det vara bra att hitta ett företag i Göteborg med ett bra personaltänk.

Det hade varit en överraskning när golvläggaren hittat en fiskbensparkett under den fula plastmattan. Det hade hänt när Anna varit hemma för att ta emot en golvläggare. Denne skulle bilda sig en uppfattning om hur mycket jobb det skulle vara, vissa mattor är fastklistrade och tar tid att ta bort.

Så golvläggaren började med att göra en uppfattning om hur mycket golv och lister som skulle behövas. Sedan frågade han om han kunde få ta bort en av listerna för att ta reda på hur mattan satt fast. När listen lossade tog han ett tag i mattkanten som lossnade så lätt att han nästan föll bakåt. Och där under syntes en sliten fiskbensparkett.

Diskussion om golvslipning

Anna berättade om fiskbensparketten och Kristian blev lika glad som henne och de bestämde sig för att slipa det. Företaget som låg i Göteborg hade erbjudit golvslipning till bra pris men Kristian ville försäkra sig om att golvslipningen skulle göras under bra förutsättningar för personalen. Han var inte skyddsombud för intet.

Det visade sig att de hade maskiner som kunde göra jobbet utan att det blev en massa damm i luften. Det gjorde Kristian nöjd. Han ville inte medverka till att hantverkare mådde dåligt. Nu hade de fått reda på hur de jobbade och beställt golvslipning. De var så glada över det fina golvet och att de inte behövde lägga nytt.

27 Aug 2023