Proffsig golvslipning i Stockholm

Gör det trivsamt i ditt hem och förnya det med enkla medel. Du kommer långt med att måla om väggarna och beställa en professionell golvslipning i Stockholm.

Du kan köpa loppisfynd och inreda med retroprylar om du vill, och ändå få allt att se trendigt och modernt ut. Gammaldags prylar i inredningstidningar är ofta placerade i en fin miljö med rena fönster, putsade koppargrytor och blankt och vackert golv.

Ett tillförlitligt inredningstips kan vara att börja med golvet. Ett vackert och rustikt trägolv blir både repigt och missfärgat med tiden. Förr bonade man ofta, och man fernissade trätrappor och golv för att få dem blanka och hållbara. Gamla ytbehandlingsmedel sitter kvar och ger en gulaktig och kanske sprucken yta.

Golvslipning ner till naturligt trä

När du har bestämt dig för att be någon slipa golv i Stockholm åt dig kan du få det riktigt vackert hemma. Gamla, fula färglager och rester efter fernissa försvinner och du får fram träet som det ska se ut. Furugolv kan slipas många gånger och parketten ett visst antal. De som är proffs på golvslipning vet hur man gör.

En professionell golvslipare avlägsnar så lite som möjligt, bara det som behövs. Det är därför man som amatör inte ens ska försöka, för det är svårt att få slipningen jämn. Utnyttja ROT-avdraget och låt golvet få en ny chans att glänsa. Ett fräscht trägolv är en naturnära tillgång, och sedan kan du komplettera med vilka möbler och mattor som helst. Det kommer att bli din helt egna stil.

10 Feb 2023