Rörmokare räddar semestern i Stockholm

Hela släkten hade kommit på besök till huset i Stockholm. Men mitt i natten väcktes familjen av skrik från badrummet. Ring en rörmokare, löd de gälla orden.

I veckor hade man städat, fixat, handlat och lagat mat. Allt för att ta hand om släkten som kom på besök. För äntligen hade man köpt det där stora huset i Stockholm, som kunde husera såväl moster med man som alla kusinerna med sina respektive. Ett hus som var helt knökfullt, och som skulle vara det i en veckas tid.

När alla dök upp så hade man skapat en riktigt härlig buffé av god mat och dryck. Och förutom de minsta kusinerna, som lade sig kring åtta, så blev det en sen kväll med prat och skratt. Men den goda sömnen försvann abrupt när ett skrik i natten löd: ring en rörmokare!

Hjälp av rörmokare i Stockholm

Det var ingen vacker syn som väntade i badrummet, när familjen hade rusat dit. Troligen var det ett av de största kaos som man kan ha i ett badrum i Stockholm. För där var vatten som sprutade ut ur ett rör i väggen, och som sakta började höja vattennivån på golvet.

Vilken tur att mostern var rådig, för snabbt hittades var vattnet kunde stängas av så allt lugnade ner sig. Ett par timmar senare var en rörmokare, från ett VVS-företag i Stockholm, inringd och i full gång med att laga röret. Hela släkten kunde samlas kring en härlig frukost och glatt fortsätta sin semester tillsammans.

18 Jan 2023