Rusta och matcha i Stockholm

Är du arbetssökande eller funderar du på vilken typ av studier som skulle passa dig bäst? Då behöver du hjälp att rusta och matcha med experter i Stockholm.

Det är inte lätt att hitta rätt. Kanske du har en idé om vad du skulle vilja jobba med, men inte har koll på hur du kommer i kontakt med rätt företag. Det kan kännas pirrigt att våga testa något nytt. Men det är alltid bra att utvecklas, att förbättras och lära sig nya saker. Genom att rusta och matcha i Stockholm så är det lättare att hitta rätt jobb, en plats där du trivs.

Med en jobbcoach så får du den hjälp du behöver för att komma vidare. Det är lätt att man fastnar ibland. Gamla spår är lätt att trilla i. Så många gånger är det bra med ytterligare en åsikt, gärna en professionell åsikt, som kan guida dig på rätt väg. Det spelar ingen roll vem du är, eller vad du har gjort förut.

Rusta och matcha med individuell handläggare

Det är viktigt att du som arbetssökande känner dig bekväm med att söka jobb. Det är större chans att du får ett jobb när du är självsäker och bekväm med dina kvalifikationer. Med en personlig handledare vid din sida så gör ni tillsammans en kartläggning på allt som du har pysslat med förut.

En individuell plan på hur du kan komma ut på arbetsmarknaden skapas, och du matchas med relevanta jobb. Du får även möjlighet till studie- och yrkesvägledning. Sedan hamnar du där du vill.

Mer om rusta och matcha kan du läsa på denna sida: https://www.rustaochmatcha-stockholm.se/ 

22 May 2023