Säkert passersystem med Iloq

Hur skön är inte tanken på att slippa nycklar? Slippa fundera på var man har lagt dem. Istället kan man använda sig av en liten blipper för att ta sig in i hemmet. Kolla ifall Iloq är något för er.

Idag går vi mot både smartare och säkrare tider. Det bör också gälla låsen till bostaden. Om man bor i ett stort flerfamiljshus innebär det också att det är många som har nycklar till porten. En tappad nyckel kan innebära att en utomstående kan ta sig in i trapphuset. Detta är för många något väldigt oroande och det kan även vara ett bekymmer för hyresvärden. Att byta ut nycklarna i tid och otid kostar både pengar och tar tid. Men om man istället uppgraderar sig till iloq så slipper man de problemen. Med Iloq blippar man sig in i trapphuset.

Hur är Iloq säkrare?

Skillnaden mellan en blipper och en nyckel är att nyckeln behöver bytas ut, medan blippern programmerar du bara om. Det finns flera fördelar med att skaffa ett nytt och modernt system, som till exempel att du kan ha porttelefon med kamera i porten om du önskar, och även använda just den praktiska blippern. Det är en trygghet både för hyresgästerna och hyresvärden att veta att endast de som är behöriga har tillgång till trapphuset. Får ni till exempel besök och behöver en extra blipper, då är det bara att registrera en extra för det tillfället, sen avregistreras den enkelt igen. Iloq är framtiden för många.

10 Dec 2021