Testa något nytt med rusta och matcha

Står du och trampar i samma spår hela tiden? Har du fastnat i en ond cirkel du inte tycks komma ut ifrån? Det kan vara svårt att hitta jobb, men enklare med bra hjälp från rusta och matcha.

Det är inte enkelt för alla att få ett jobb. Det handlar inte om att det är ett fel på något. Jobbvärlden kan vara svår. Idag vill många att man ska vara utbildad, ha erfarenhet och samtidigt vara en viss ålder. Vad händer då med alla som inte har det? Man måste börja någonstans. Sitter du fast och inte har lyckats få jobb? Då är du säkert med i arbetsförmedlingen som hjälper till både ekonomiskt, men även med jobben. De har även tjänster som kan hjälpa en att få jobb, som till exempel rusta och matcha.

Rusta och matcha ger dig en uppgift

Det är nyttigt för oss människor att ha något att göra, så även om du inte har ett jobb är det bra att försöka ha rutiner. På rusta och matcha hjälper de dig med det. De hjälper dig att planera utifrån dina förutsättningar och hitta ett jobb som passar dig. Denna chansen kan vara väldigt bra för dig. Det kan vara det som ger dig ett jobb och ger dig möjligheten att börja leva det liv du vill leva. Får du chansen att gå med i detta program, tveka inte då. Det är en tjänst som har hjälpt många att hitta jobb. Din coach kommer hjälpa till att matcha dig med jobb.

17 Feb 2022