Valpkurs Göteborg - en investering i er framtid

Har du nyligen skaffat hund? I så fall så är det dags att dels säga grattis, men dels även ge en uppmaning om att tänka på framtiden. Hundvalpar är lekfulla krabater som utforskar saker genom lek och nyfikenhet. De är svåra att styra då impulsiviteten är stor. Men, de växer också väldigt snabbt. Att en hund som valp får lära sig lyda, ta kommandon och en kunskap om hur den ska agera i olika situationer är viktigt. Allt detta får man lära sig vid en valpkurs i Göteborg.

Hur kan vissa hundar vara lugna, trygga och harmoniska medan andra hundar är stressade, stingsliga och mer opålitliga? Många ägare till de senare exemplen vill gärna gömma sig bakom argument som att hunden har ett eget lynne, en egen personlighet och att den är en unik individ. Det är sant, men det innebär inte att hunden i fråga inte kan uppfostras - på ett sätt som passar just hundens egna sätt och lynne. Till mångt och mycket så handlar det om att man som ägare har misslyckats med sin uppfostran av hunden.

Genom att anmäla sig till en valpkurs i Göteborg slipper man detta. Det är ingen kostnad att ta - det handlar om en rejäl investering i er gemensamma framtid. Du och din hund sätter grunderna i den kommunikation ni kommer att ha i framtiden!

En valpkurs i Göteborg har många fördelar

Vilka fördelar finns då med att anmäla sig till en valpkurs i Göteborg? Vi räknar upp några av dessa:

Hunden blir tryggare. En valpkurs ger konkreta övningar i att lära hunden sitta, gå i koppel - gå fint utan koppel - och i att exempelvis vänta, sluta skälla och allt annat som skapar en finare hund. Hunden ges ett självförtroende och du som ägare vågar dels lita på din hund, men även på att den lyssnar på dig och dina kommandon. Både du och hunden blir tryggare.

Flera tillfällen. Det handlar inte om en enda valpkurs i Göteborg. En valpkurs är uppdelad i flera träffar där man mellan dessa även ges uppgifter att träna på i hemmet. Dessutom finns även en fördjupande del 2 att anmäla sig till.

Sociala sammanhang. Även en hund måste tränas in i att hantera sociala sammanhang. Den får vid en valpkurs i Göteborg träffa andra hundar och andra människor. Både du och hunden mår bra av detta.

Erfarna instruktörer. Kursen leds av erfarna instruktörer som vet att varje hund är unik och att man därför också måste anpassa utbildningen efter hundens personlighet. Du får nycklarna till en kommunikation som fungerar med din hund - inte en som fungerar generellt.

19 Aug 2022